Cisco Big Data infrastructuur

 

Puur Data heeft een partnership met Cisco op het gebied van Big Data. Cisco is leverancier van onder andere server, storage en netwerkapparatuur. Puur Data levert oplossingen die het mogelijk maken om Cisco omgevingen te ontsluiten voor Big Data analyse. Zo levert Puur Data de  Data Value Creator die wordt ondersteunt door een Cisco Big Data infrastructuur. Een ‘out of the box’ oplossing die binnen zeer korte tijd geïmplementeerd kan worden.

Hiernaast levert Puur Data ook een data analytics oplossing voor het Wireless Cisco CMX systeem. Met Cisco CMX heeft u een krachtige Wifi netwerkomgeving waarmee u bijvoorbeeld bezoekersstromen op uw locatie in kaart kunt brengen.

Cisco Big Data infrastructuur en Internet of Things

Een van de belangrijkste speerpunten van Cisco is het Internet of Things. Cisco heeft als leverancier van netwerk infrastructuren een belangrijke sleutelpositie in handen. Zonder connectiviteit staat alles stil. De oplossingen die Puur Data samen met Cisco implementeert, sluit goed aan bij dit thema. Data van devices is pas interessant als er waardevolle informatie van gemaakt kan worden.

Over Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Cisco werd opgericht in 1984 door een kleine groep van computerwetenschappers van de Stanford University. Sinds het begin is Cisco marktleider in de ontwikkeling van op Internet Protocol (IP) gebaseerde netwerktechnologieën. Vandaag de dag werken er meer dan 67.000 werknemers wereldwijd voor Cisco. Cisco staat nog altijd bekend als innovatief, leverancier van producten en oplossingen op gebied van routing en switching, evenals op het gebied geavanceerde datacenter technologieën.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Big Data analyse? Neem dan snel contact op met uw Cisco account manager of met Puur Data via ons contactformulier of via telefoonnummer 026-20 20 04 07.

 

Cisco big data