Cisco CMX – Connected Mobile Experiences

Cisco CMX

Met Cisco CMX heeft u een krachtige netwerkomgeving waarmee u bezoekersstromen op uw locatie in kaart kunt brengen. Naast het in kaart brengen van bezoekersstromen is het ook mogelijk om makkelijker in contact te komen met bezoekers. Dit kan door bijvoorbeeld gratis Wifi aan te bieden. Wanneer de gebruiker de gelegenheid krijgt om met bijvoorbeeld Facebook in te loggen, kunnen profielen en stromen gekoppeld worden.

Puur Data heeft een partnership met Cisco om nog meer waarde met de CMX data te creëren. Door de Big Data oplossing van Puur Data te koppelen met de door Cisco CMX gegenereerde data ontstaan enorm veel mogelijkheden.

Cisco CMX voorbeelden

Als eerste wordt vaak aan de Retail gedacht. Het is mogelijk om heel veel waardevolle informatie te meten. Te denken valt aan:

-Hoeveel bezoekers heb ik in mijn winkel?
-Via welke ingang komen ze binnen?
-Staan er eigenlijk mensen stil voor mijn etalage?
-Welke route nemen bezoekers door mijn winkel?
-Is mijn winkelindeling eigenlijk optimaal?

Wanneer u ook online activiteiten heeft kunnen online profielen worden gekoppeld aan ‘offline’ gedrag waardoor marketing veel beter en effectiever kan worden ingezet.

Denk naast retail ook aan stadions, beurzen, ziekenhuizen, musea, etc. Eigenlijk kan op elke lokatie waar grotere groepen mensen komen waardevolle informatie worden vergaard.

Bestaande Cisco wireless oplossing

Heeft u al een Cisco netwerkoplossing met een Wifi omgeving? De kans is groot dat u CMX mogelijkheden heeft. In veel gevallen is functionaliteit aanwezig, deze staat echter niet aan. Vraag uw Cisco contactpersoon of deze u kan informeren omtrent de mogelijkheden.

‘Big Data as a Service’ powered bij Cisco 

Puur Data heeft speciaal samen met Cisco een oplossing ontwikkeld die zeer snel tot resultaten kan leiden. De gemiddelde implementatietijd bedraagt minder dan een maand. Door het schaalbare model kan de oplossing eenvoudig worden ingezet voor een ‘Proof of concept’ om daarna snel in productie te worden genomen. Meer informatie over de oplossing vindt u hier. Kijk ook eens naar ons whitepaper ‘Big Data Big Deal’ of download onze Big Data Project poster. Neem contact met ons op en wij komen u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden in uw omgeving!