Datameer, Big Data eenvoudig gemaakt

Er bestaan veel Big Data Analyse applicaties, echter geen enkele zo compleet en eenvoudig in gebruik als Datameer. Datameer is in 2009 ontstaan en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Een groot gedeelte van de support en de complete research afdeling bevindt zich echter op een paar uur rijden in Duitsland. Puur Data heeft Datameer geselecteerd als applicatie om Big Data vraagstukken mee op te lossen. Door de kracht en de eenvoud zijn wij in staat om binnen een zeer kort tijdsbestek oplossingen te implementeren die direct bruikbare inzichten geven.

Het onderscheidende vermogen van Datameer

Datameer heeft een duidelijk onderscheidend vermogen ten opzichten van andere analyse oplossingen. Dit onderscheidende vermogen bestaat onder andere uit:

End to End
Veel analytische oplossingen zijn alleen bruikbaar voor een specifiek onderdeel van de totaaloplossing. Datameer onderscheidt zich doordat de software een End to End oplossing biedt. Data integratie, analyse en visualisatie.

Gebruikersgemak
Programmeren is niet noodzakelijk binnen de Datameer applicatie. Vrijwel alle functies zijn point-and-click of drag-and-drop. Specialistische kennis om met de applicatie om te gaan is geen vereiste.

De snelste manier om tot nieuwe inzichten te komen
De Datameer applicatie is gebouwd voor Hadoop. Dit betekent dat alleen Datameer en Hadoop vereist zijn om snel tot verbluffende resultaten te komen.

Gemak van integratie
Met meer dan 55 standaard connectoren naar vrijwel alle veelgebruikte data sources is het integreren van datasources heel eenvoudig. Mocht het zo zijn dat er geen standaard connector is, dan kan Puur Data eenvoudig een Plugin maken. Elke data source is te koppelen.

Lichtgewicht architectuur
De applicatie is enorm schaalbaar en vereist weinig hardware. Dit zorg voor kostenbesparing en snelheid bij de implementatie.

Vele honderden klanten
Datameer heeft wereldwijd een enorm aantal klanten aan zich weten te binden. Dit biedt voor u ook voordelen omdat de feedback van deze klanten wordt verwerkt in de toekomstige versies van de software.

Wij van Puur Data willen u graag demonstreren hoe de applicatie in de praktijk werkt. Zeker als u al ervaring heeft met (Big) Data analyse oplossingen zult u verstelt staan!

 
Datameer