Puur Data Wederom "Cisco Solution Innovation Partner of the Year" nominee

Arnhem, 7 oktober 2016, Voor de tweede keer op rij is Puur Data tijdens het Cisco Partner New Year’s & Awards Drinks event uitgeroepen tot één van de drie “Cisco Solution Innovation Partner of the Year” nominees. Puur Data levert een Big Data as a Service oplossing vanuit de Cisco Certified Cloud bij Cisco partner Avit-Xantis. Deze oplossing maakt het voor klanten mogelijk om snel aan de slag te gaan met Big Data analyse. Het is mogelijk om kleinschalig te starten en vrijwel oneindig door te groeien.  De komende periode zal het partnership tussen Puur Data en Cisco verder worden uitgebreid.

Over Puur Data
De in Nederland gevestigde Big Data Analyse-specialist Puur Data heeft partnerships met verschillende marktleiders op het gebied van data-analyse. Klanten van Puur Data profiteren van deze expertise en kunnen rekenen op de beste oplossingen op de markt voorzien van de meest up-to-date technologieën.

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

puur data cisco