Bezoek Puur Data tijdens ElasticON Tour

Door 08/11/2023 Headlines

Bezoek Puur Data tijdens ElasticON Tour in Amsterdam

Op 21 november 2023 is Puur Data aanwezig op ElasticON Tour in Amsterdam. We willen je graag uitnodigen om onze stand te bezoeken.

We hebben geweldig nieuws! Op 21 november 2023 is Puur Data aanwezig op ElasticON Tour in Amsterdam. We willen je graag uitnodigen om onze stand te bezoeken. Het belooft een dag te worden vol innovatie, inspiratie en kansen om meer te leren over de kracht en mogelijkheden van Elastic en Puur Data.

Datum: 21 november 2023
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Entree: Gratis

Om deel te nemen aan ElasticON Tour, hoef je je alleen maar in te schrijven via de officiële ElasticON Tour-website: www.elastic.co/events/elasticon/amsterdam.

Mis deze kans niet en ontdek hoe Elastic jouw bedrijf kan transformeren. Genieten van een dag vol kennisdelen en netwerken. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten en te laten zien wat Puur Data en Elastic voor jou kunnen betekenen.

Tot ziens op ElasticON Tour in Amsterdam!

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over de mogelijkheden, bel ons op +31 (0)88 – 7887 328, ga naar contact of vul het onderstaande formulier in!

Recente nieuwsberichten

Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

| Headlines | Geen reacties
Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio. Tijdens het ElasticON Tour-evenement in…

Bezoek Puur Data tijdens ElasticON Tour

| Headlines | Geen reacties
Op 21 november 2023 is Puur Data aanwezig op ElasticON Tour in Amsterdam. We willen je graag uitnodigen om onze stand te bezoeken. We hebben geweldig nieuws! Op 21 november…