Postcoderegio heatmap

By 24/07/2019 juli 10th, 2020 Tool

Postcoderegio heatmap

Met dit tooltje is het mogelijk om data per postcoderegio te visualiseren in een heatmap. Het werk heel eenvoudig. Maak een csv bestand met twee kolommen. Zet in de eerste kolom de postcoderegio, in de tweede kolom het percentage. (0 tot 100). Laad het bestand vervolgens en druk op ‘laten zien’.

Postcoderegio heatmap maken

Onderstaande voorbeeld geeft de hoeveelheid criminaliteit per postcoderegio in 2015 weer. Je kun het csv bestand wat er bij hoort hier downloaden als voorbeeld.

Klik hier om naar de tool te gaan. Heb je vragen? stuur even een mailtje naar info@puurdata.nl.

Postcoderegio headmap

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over de mogelijkheden, bel ons op +31 (0)88 – 7887 328, ga naar contact of vul het onderstaande formulier in!

Recente artikelen

Enterprise Search

Enterprise Search

| Download | No Comments
Brochure Download hier onze brochure ‘Enterprise Search’. Wat kun je met Enterprise Search? In deze brochure staat meer achtergrondinformatie over de mogelijkheden van de oplossing die wij bieden.Wilt u meer weten…
van hype naar praktijk

Van hype naar praktijk

| Download | No Comments
Whitepaper Download hier ons whitepaper ‘van hype naar praktijk’. Wat   kun je met data en data- analyse? In dit whitepaper staan ‘use cases’ beschreven die laten zien op welke manier data…