Elastic download

Van hype naar praktijk

De hoeveelheid data blijft in een rap tempo groeien. Bovendien verandert data steeds meer van gestructureerd naar ongestructureerd. Puur Data schept orde in deze chaos!

Search

Search

En zoekoplossing voor TBs aan data. Snel doorzoeken van miljoenen documenten eenvoudig gemaakt!

previous arrow
next arrow

Over Puur Data

Puur Data helpt organisaties al sinds 2013 om meer inzicht te halen uit explosief groeiende hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Dankzij de oplossingen van Elastic zijn we in staat om ook in complexe omgevingen razendsnel specifieke trends en patronen bloot te leggen die jou helpen om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Daardoor kom je in control en speel je adequater in op verandering.

Puur Data is Elite Partner van Elastic, wat betekent dat we aantoonbaar veel kennis hebben van hun producten en diensten. We zijn niet alleen sterk in het zoeken en doorgronden van data, maar ook in het verrijken van data en in het koppelen van databronnen. Daardoor kunnen we aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

We gaan ook graag met jou in gesprek over hoe jij meer waarde uit al je data kunt halen.

Lees meer

Oplossingen

Search – zoekoplossingen voor TB’s aan data

Snel doorzoeken van miljoenen documenten eenvoudig gemaakt.

GDPR logging

General Data Protection Regulation (GDPR)

Support

Overheid

Bekijk onze speciale oplossing voor de overheid

Basic logging – log en onderzoek

Machine data, wifi data, computer data, het maakt niet uit, wij loggen alles.

Elasticsearch

Voor grote hoeveelheden data.

Elasticsearch SIEM

Security Information & Event Management (SIEM). Beveiliging moet een topprioriteit zijn!

Dienstverlening

De hoeveelheid data blijft in een rap tempo groeien. Bovendien verandert data steeds meer van gestructureerd naar ongestructureerd:

Van hype naar praktijk

Whitepaper: Van hype naar praktijk

De hoeveelheid data blijft in een rap tempo groeien. Bovendien verandert data steeds meer van gestructureerd naar ongestructureerd; van de huidige data is 80 procent ondertussen ongestructureerd. Puur Data schept orde in deze chaos!

Download de whitepaper

Onze partners

Puur Data heeft verschillende partnerships. Wij selecteren onze producten en partners met zorg zodat wij onze klanten kunnen voorzien van de allerbeste oplossingen.