Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

Door 22/11/2023 Headlines

Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio.

Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio. Marco van den Brandhof, Managing Director van Puur Data, nam de prestigieuze onderscheiding in ontvangst uit handen van Jeroen Berckenkamp, Regional Vice President EMEA North, en Patrick Kingma, Sales Manager EMEA North voor Elastic.

Volgens Elastic heeft Puur Data in 2023 aanzienlijke groei doorgemaakt na jaren van toewijding aan Elastic. Deze groei heeft bijgedragen aan de erkenning in de vorm van deze award, die dit jaar voor het eerst door Elastic is uitgereikt.

Het succes van Puur Data als Elite Partner van Elastic, een erkenning van het partnership dat reeds sinds 2016 bestaat, is het resultaat van hard werken. “Deze award is een belangrijke erkenning voor ons werk van de afgelopen jaren,” zegt Marco van den Brandhof, Managing Director van Puur Data. “Dit motiveert ons om onze samenwerking met Elastic – met name met Martijn Möllmann, Partner Director Northern Europe – de komende tijd nog verder te intensiveren.”

Sinds 2013 ondersteunt Puur Data organisaties bij het verkrijgen van diepgaand inzicht uit hun explosief groeiende hoeveelheden data. Met de software van Elastic kunnen deze data snel opgeslagen, doorzocht en geanalyseerd worden. Ook is Elastic zeer geschikt om logdata te analyseren en visualiseren. Puur Data levert consultancy, beheer en licenties rondom Elastic-oplossingen. De organisatie ondersteunt onder andere bij het opzetten van een Elastic-omgeving, het koppelen van datasources en het maken van analyses, visualisaties en zoekoplossingen.


V.l.n.r. Pascal Vroegh (Puur Data), Richard Barry (Elastic), Patrick Kingma (Elastic), Marco van den Brandhof (Puur Data), Jeroen Berckenkamp (Elastic), Emmelie Slotboom (Puur Data)

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over de mogelijkheden, bel ons op +31 (0)88 – 7887 328, ga naar contact of vul het onderstaande formulier in!

Recente nieuwsberichten

Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

| Headlines | Geen reacties
Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio. Tijdens het ElasticON Tour-evenement in…
Elasticsearch

Puur Data gecertificeerd als Elite Partner van Elastic

| Headlines | Geen reacties
Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf nu Elite Partner van Elastic noemen, het bedrijf achter Elasticsearch en de Elastic Stack. Ede - Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf…