Over Puur Data

Waardevolle inzichten uit complexe en snel groeiende datastromen, ondersteund door Elastic-oplossingen.

Puur Data helpt organisaties al sinds 2013 om meer inzicht te halen uit explosief groeiende hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data. Dankzij de oplossingen van Elastic zijn we in staat om ook in complexe omgevingen razendsnel specifieke trends en patronen bloot te leggen die jou helpen om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Daardoor kom je in control en speel je adequater in op verandering.

Onze diensten zijn gebaseerd op drie pijlers:

  1. Zoeken en analyseren: op topsnelheid terabytes aan data doorzoeken en analyseren. Slimme algoritmes zorgen voor relevantere uitkomsten die je op een overzichtelijk dashboard krijgt gepresenteerd.
  2. Observeren: door logdata van IoT-apparatuur voortdurend te monitoren zie je hoe je IT-infrastructuur presteert en voorkom je storingen en ben je compliant.
  3. Beveiligen: dankzij Security Information and Event Management (SIEM) verzamel je data die wijzen op cyberdreigingen. Denk aan inlogpogingen of afwijkend netwerkverkeer. Zodra er iets aan de hand is ontvang je een alert en grijp je in voor hackers schade kunnen aanrichten.

Elite Elastic-partner

Puur Data is Elite Partner van Elastic, wat betekent dat we aantoonbaar veel kennis hebben van hun producten en diensten. We zijn niet alleen sterk in het zoeken en doorgronden van data, maar ook in het verrijken van data en in het koppelen van databronnen. Daardoor kunnen we aan specifieke behoeften van klanten voldoen.

Onze organisatie

Onze mensen zijn pragmatisch ingesteld. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar altijd vastberaden om jouw verwachtingen te overtreffen. Bij alles wat ze doen houden ze jouw bedrijfsdoelen altijd voor ogen.

Door onze platte managementstructuur zijn wij wendbaar en flexibel. Daardoor kunnen we jou adviseren over welke use case past bij jouw uitdagingen en budget. We kunnen deze vervolgens snel en efficiënt implementeren. Je kunt ook bij ons terecht voor outsourcing. Je hoeft dan zelf geen kennis of kunde op te bouwen maar geniet van gemak en de juiste functionaliteiten voor een vast bedrag per maand.

Zowel overheidsinstanties, het midden- en kleinbedrijf, als grote bedrijven zoals Das Rechtsbijstand en Lidl hebben ons kantoor in Ede al weten te vinden. We gaan ook graag met jou in gesprek over hoe jij meer waarde uit al je data kunt halen. Neem gerust contact met ons op.

Laatste nieuws

Headlines
22/11/2023

Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio. Tijdens het ElasticON Tour-evenement in…
ElasticsearchHeadlines
10/03/2021

Puur Data gecertificeerd als Elite Partner van Elastic

Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf nu Elite Partner van Elastic noemen, het bedrijf achter Elasticsearch en de Elastic Stack. Ede - Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf…