Monitoring Elastic – Functionaliteit zonder zorgen

Door monitoring van onze Elasticsearch omgeving kunnen wij de organisatie functionaliteit bieden zonder zelf in kennis te investeren.

Monitoring Elastic

U heeft in uw datacenter of in de cloud een Elasticsearch omgeving maar u heeft niet de juiste kennis of mankracht om de juiste werking en functionaliteit te bieden aan uw organisatie? Speciaal voor dit soort situaties heeft Puur Data de dienst Monitoring Elastic ontwikkeld die het functioneel beheer van uw Elastic omgeving omvat. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving blijft werken en dat deze op tijd wordt voorzien van updates. Tevens kunnen wij ook bijvoorbeeld monitoren of datasources data aanleveren. Met andere woorden wij bewaken de beschikbaarheid en de prestaties van uw Elasticsearch omgeving.

De dienstverlening is flexibel opgezet. Dit biedt als voordeel dat wij u de keuze bieden om bijvoorbeeld zelf actie te ondernemen indien er een probleem wordt geconstateerd of dit direct door ons te laten oppakken.

De belangrijkste voordelen van deze dienstverlening zijn:

  • Proactieve, continue bewaking van beschikbaarheid en performance
  • Beschikbaarheids- en prestatierapportages
  • Dreigende problemen eerder herkend en inzichtelijk
  • Snelle implementatie en duidelijke kostenstructuur
  • Draagt bij aan stabielere applicatie-omgeving

Voordat wij uw omgeving in gaan monitoren voeren wij eerst een health check uit, gevolgd door en inrichting project. Bij dit laatste zorgen wij er voor dat alle geïdentificeerde verbeteringen worden doorgevoerd voordat wij de omgeving pro-actie gaan monitoren. Tevens stellen wij de juiste monitoring in. De oplossing bestaat uit een standaard inrichting, maar deze is uiteraard aan te passen naar de een en wensen van de klant.

U ontvangt maandelijks van ons een overzicht waarin zaken als performance, incidenten en eventuele verbeteringen worden weergegeven.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over deze dienstverlening, neem contact op

Contact