Search – zoekoplossing voor TBs aan data

Snel doorzoeken van miljoenen documenten eenvoudig gemaakt!

Zoekoplossing van Puur Data

U heeft veel data en wilt deze snel doorzoeken? Puur Data levert een zoekoplossing waarmee u snel in grote hoeveelheden data kunt zoeken. Door gebruik te maken van standaard componenten kunnen wij snel aan uw vraag voldoen. De enterprise search oplossing kan worden gevoed door een verscheidenheid aan datasource. Informatie uit een database, website informatie, PDF bestanden, het formaat maakt niet uit. De oplossing indexeert de data en maakt deze doorzoekbaar. Zodra de data is toegevoegd wordt deze ook direct weergegeven bij de zoekresultaten. Doormiddel van een Proof of Concept kunnen wij u snel laten zien hoe de zoekoplossing omgaat met uw eigen data.

Relevantie en patroonherkenning

Wat een goede zoekoplossing goed maakt is de relevantie van de zoek resultaten in relatie tot de zoekopdracht. Dit is de reden dat wij de zoekoplossing aanpassen aan het type data dat wordt doorzocht. Door bijvoorbeeld bepaalde data anders te wegen kan het zoekresultaat worden beïnvloed. Wij werken hiervoor met ander andere boosting methoden en patroonherkenning. Vooral dit laatste is erg interessant wanneer bijvoorbeeld hele specifieke data doorzocht moet worden.

Autocomplete, suggesties en synoniemen

De zoekoplossing maakt het ook mogelijk om gebruik te maken van autocomplete en suggestie functionaliteit. In het eerste geval begint u te typen en wordt de zin automatisch voor u aangevuld. Bij suggesties krijgt u op basis van uw zoekstring automatisch alternatieven aangedragen voor uw zoekopdracht. Bij de zoekoplossing kunnen wij ook gebruik maken van synoniemen. Het systeem geeft in dat geval automatisch de zoekresultaten voor de originele zoekopdracht en voor alle gedefinieerde synoniemen.

Demo aanvragen

Wilt u zien hoe de oplossing in de praktijk werkt? Vraag dan een demo aan. Deze kunnen wij indien gewenst zelfs met uw eigen data uitvoeren!