Puur Data: Elastic-expert

Puur Data helpt je om data snel te doorzoeken, analyseren en visualiseren, met technologie van Elastic. Als Elite Partner van Elastic weten we wat jij nodig hebt om sneller in te spelen op verandering, zodat je de concurrentie voor blijft.

Organisaties beschikken over terabytes aan data waarvan het grootste deel steeds vaker ongestructureerd is. Daardoor blijft belangrijke informatie verborgen, die je goed kunt gebruiken om beter onderbouwde beslissingen te nemen. Puur Data helpt je om data snel te doorzoeken, analyseren en visualiseren, met technologie van Elastic. Als Elite Partner van Elastic weten we wat jij nodig hebt om sneller in te spelen op verandering, zodat je de concurrentie voor blijft.

Elastic: wat is het?

Elastic is een oplossing die je in staat stelt om razendsnel enorme hoeveelheden data te doorzoeken en analyseren. Zo is de oplossing zeer geschikt om logdata te analyseren en te visualiseren. Het Elastic Platform brengt alle onderdelen van de Elastic Stack samen. Deze bestaat uit drie verschillende applicaties, te weten:

  1. Elasticsearch: De centrale engine die het mogelijk maakt om datagroei op te vangen, data te doorzoeken en te analyseren.
  2. Kibana: Deze oplossing zorgt voor visualisatie en biedt de mogelijkheid om data real-time te analyseren. Je voegt er data-exploratie, -visualisatie en ‘dashboarding’ mee toe aan jouw omgeving.
  3. Logstash: De ‘central dataflow engine’ in de Elastic Stack voor het verzamelen, verrijken en samenbrengen van al jouw data, onafhankelijk van het formaat van deze data. Het zorgt voor real-time processing van jouw data.

Elastic: ongekend snel

De omgeving werkt ‘near real-time’ en is enorm schaalbaar. Door multitenancy support is de omgeving eenvoudig op te schalen. Rebalancing en routing van data en workloads gebeurt automatisch.

Elastic en Puur Data

Puur Data levert consultancy, beheer en licenties rond de Elastic Stack. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van jouw Elastic-omgeving, het koppelen van databronnen en het maken van analyses en visualisaties. Laat je ons een Proof of Concept uitvoeren, dan zie je snel resultaat, tegen minimale kosten. Ook kunnen wij je helpen bij het verkrijgen van de juiste support.

Heb je vragen over Elastic? Kijk voor meer informatie op de pagina over Onze oplossingen of kijk op elastic.co.

Liever zelf aan de slag? Lees dan ons blog ‘Elastic installeren in zeven stappen!‘.

Heb je een Elastic-vraag?

Stel hem hier en je krijgt direct antwoord!

Laatste nieuws

Headlines
22/11/2023

Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio. Tijdens het ElasticON Tour-evenement in…
ElasticsearchHeadlines
10/03/2021

Puur Data gecertificeerd als Elite Partner van Elastic

Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf nu Elite Partner van Elastic noemen, het bedrijf achter Elasticsearch en de Elastic Stack. Ede - Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf…