Proof of Concept

Fixed price POC, dan ben je echt zeker van je zaak!

De ervaringen die inmiddels worden opgedaan met Big Data projecten verschillen per organisatie. Iedereen is het er over eens dat er met Big Data waarde wordt gecreëerd die van groot nut is. Waar het soms echter mis gaat is de hoeveelheid tijd die het kost om een Big Data Analyse omgeving op te zetten en in te richten. Het komt daarom voor dat organisaties om deze reden enigszins terughoudend zijn met het starten van een Big Data project. Het Big Data Proof of Concept programma van Puur Data neemt deze bezwaren weg!

Big Data Proof of Concept; fixed price en zonder risico

De werkwijze en de oplossing van Puur Data maakt het verschil. Wij werken op een pragmatische manier volgens een vast patroon. We beginnen met het vaststellen van een ‘use case’. Wat wilt u gaan onderzoeken en met welke data? Vervolgens koppelen wij de data source en maken wij de analyse. Het maakt eigenlijk niet uit of het nu gaat om het analyseren van klantgegevens, clickstream data of dat het bijvoorbeeld gaat om het analyseren van industriële gegevens van machines. Om het risico voor u als klant te minimaliseren bieden wij een Big Data Proof of Concept tegen fixed price aan!

‘Big Data as a Service’ voor Big Data

Puur Data heeft speciaal om snel te kunnen starten met Big Data Analyse een oplossing ontwikkeld die zeer snel tot resultaten kan leiden. De gemiddelde implementatietijd bedraagt minder dan een maand. Door het schaalbare model kan de oplossing eenvoudig worden ingezet voor een ‘Proof of Concept’ om daarna snel in productie te worden genomen. Kijk ook eens naar ons white paper ‘Big Data, Big Deal’ of download onze Big Data Project poster. Neem contact met ons op en wij komen u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden in uw omgeving!