Hadoop hosten: Data Analyse zonder investering!

Hosten van onze Big Data oplossing geeft ons flexibiliteit, de mogelijkheid om snel te schakelen en we hoeven niet te investeren

Puur Data levert een complete oplossing vanuit ons datacenter. Onze Big Data Analyse oplossing kan volledig in ons eigen datacenter worden ge-host. Uiteraard voldoet het datacenter aan de hoogste veiligheidseisen en is de infrastructuur naar het datacenter toe optimaal ingericht.

Hortonworks Hadoop hosten

De oplossingen van Puur Data werken met Hortonworks Hadoop. Wij kunnen een schaalbare Big Data Analyse omgeving in zeer korte tijd beschikbaar stellen. Het enige wat wij vervolgens doen is de omgeving personaliseren aan uw wensen.

Schaalbaar

De hoeveelheid beschikbare data is enorm. Het is moeilijk van te voren vast te stellen hoeveel capaciteit u nodig heeft. Dit geldt voor de hoeveelheid data, maar ook voor de hoeveelheid ‘computing’ power die u nodig heeft om de analyses uit te voeren. Een van de voordelen is dat het eenvoudig is om een Proof of Concept uit te voeren. U hoeft geen investering te doen en het is eenvoudig om na de POC op te schalen naar een grotere omgeving zonder dat hiervoor extra investeringen gedaan moeten worden. Het uitbreiden van de capaciteit kan in de meeste gevallen binnen enkele minuten gebeuren.

Het beheer kunt u zelf doen of aan ons over laten. Op deze manier heeft u helemaal geen omkijken meer naar het infrastructurele deel. U kunt zich volledig focussen op het verkrijgen van inzichten en het creëren van waarde met de data die u verzamelt!

Eigen oplossing hosten?

Puur Data kan natuurlijk ook uw reeds bestaande omgeving migreren naar ons datacenter. U heeft dan voor de toekomst dezelfde voordelen als reeds genoemd. Wij maken een inventarisatie van uw omgeving en van de eventueel te verwachten uitbreidingen in de toekomst. Vervolgens ontvangt u van ons een passend voorstel.

Neem contact op

Neem contact met ons op en wij komen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw omgeving! Wilt u meer informatie over Big Data, kijk ook eens naar ons whitepaper ‘Big Data Big Deal’ of download onze Big Data Project poster.

Contact