Puur Data en eSpecialisten starten eData

Door 22/11/2019 juli 10th, 2020 Headlines

Puur Data en eSpecialisten starten eData.nu

eData is de Joint Venture tussen Puur Data en eSpecialisten. eData helpt organisaties hun data gestructureerd en in samenhang te ontsluiten en beter inzicht te krijgen.

De hoeveelheid data en digitale informatie binnen organisaties neemt snel toe. Dat stelt niet alleen eisen aan opslag, maar ook aan het snel kunnen vinden van de juiste informatie. Informatie staat opgeslagen op persoonlijke en gedeelde netwerkschijven, in DMS-en, in zaaksystemen, in e-Depots en in taakspecifieke applicaties. De informatie is daarbij niet alleen binnen de eigen organisatie opgeslagen maar vaak ook bij verbonden partijen. De Wet open overheid (Woo) en de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) zorgen ervoor dat het belang van het tijdig en juist kunnen ontsluiten van informatie alleen maar toeneemt.

Concrete eData toepassingen

eData biedt hoogwaardige, innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat al uw informatie weer snel gestructureerd en toegankelijk is. U kunt dan snel de benodigde vervolgacties ondernemen. eData heeft meerdere directe inzetbare toepassingen voor uw organisatie. Deze toepassingen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten en daarmee zeer praktijkgericht. Daarnaast zijn we in staat om snel en adequaat nieuwe vraagstukken op het gebied van zoeken, vinden en ontsluiten samen met u op te pakken. Hieronder een aantal voorbeelden van direct beschikbare eData oplossingen:

  • eVinden: analyseren, ontsluiten, structureren, opschonen en eventueel uitfaseren van e-mail, netwerkschijven, document management systemen en alle andere applicaties.
  • eWOZ handhaving: op basis van gebiedsanalyse en prioritering van objecten wordt een geografische kaart gemaakt op basis waarvan handhaving gericht kan worden opgepakt.
  • eWob (inclusief eAnonimiseren): gericht zoeken binnen grote hoeveelheden data alle relevante stukken snel en in samenhang te ontsluiten. eAnonimiseren kan daarna direct worden toegepast op privacy gevoelige gegevens.
  • eRaadsinfo: Raadsinformatie optimaal toegankelijk voor uw organisatie en voor uw inwoners en ondernemers. U kunt alle informatie inclusief de volledige inhoud documenten (full text) in milliseconden doorzoeken. De zoekresultaten zijn niet alleen volledig, maar ook goed gestructureerd.
  • eFraude: Bij vermoeden van fraude zou u het liefst alle relevante data direct ter beschikking hebben. eData maakt het mogelijk om alle mogelijk bronnen in korte tijd te ontsluiten en de informatie (zelfs uit tienduizenden documenten) volledig vindbaar te maken.

Zelf aan de slag met eData

Aan de slag gaan met de eData oplossingen is eenvoudig en laagdrempelig. Als u contact met ons opneemt komen we bij u langs om uw case te bespreken. Op basis daarvan doen we u een concreet voorstel voor een proof of concept met onze innovatieve oplossingen. Op het resultaat hoeft u niet lang te wachten: daar hebben we slechts enkele dagen voor nodig. Als u – net als onze andere klanten – tevreden bent over de uitkomsten kunt u de oplossing bovendien direct in productie nemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over de mogelijkheden, bel ons op +31 (0)88 – 7887 328, ga naar contact of vul het onderstaande formulier in!

Recente nieuwsberichten

Puur Data erkend als Elastic Partner van het Jaar 2023

| Headlines | Geen reacties
Tijdens het ElasticON Tour-evenement in Amsterdam heeft Elastic haar partner Puur Data beloond met de titel Elastic Partner van het Jaar 2023 voor de Benelux-regio. Tijdens het ElasticON Tour-evenement in…
Elasticsearch

Puur Data gecertificeerd als Elite Partner van Elastic

| Headlines | Geen reacties
Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf nu Elite Partner van Elastic noemen, het bedrijf achter Elasticsearch en de Elastic Stack. Ede - Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf…